Events

Ontdek onze kalender vol toffe evenementen waar we eten combineren met vermakelijke ervaringen die je niet snel zult vergeten.

Omakase lunch

Omakase, oftewel ´Ik laat het aan jou (lees, Chef) over´, is ons vernieuwde Lunch concept. Kom zitten aan onze vernieuwde bar en laat je culinair verwennen door TeamWolf!

reserveer aan de bar

Last Truffle

Zaterdag 30 maart

Geniet nog een laatste middag van een overheerlijke truffel Lunch! Het seizoen is voorbij gevolgen. Dat is de reden dat we ervoor gekozen hebben om samen met onze truffel leverancier Jesse Delicatesse en Rik Timmer eigenaar van Vinidirisa Wines een truffel event te organiseren. 4 Gangenmenu voor €79,- (met bijpassende glazen wijn €125,-)

reserveer direct

Wolf on water

Donderdag 4 april

Op 4 april nodigt Wolf Atelier je uit voor een onvergetelijke culinaire ervaring tijdens de lente-editie van Dine on Water. Laat je meevoeren langs de skyline van Amsterdam, terwijl ons team de meest indrukwekkende gerechten serveert.

reserveer een plek op de boot
Wolf on Water

Titanic op het IJ

Maandag 29 & dinsdag 30 april

Geniet van een luxe 5-gangen menu, geïnspireerd op wat meer dan 100 jaar geleden werd geserveerd aan de passagiers van de ”First Class” van de Titanic. Tussen de gangen door, door middel van muziek, zang en spel, vertellen Ðenis Velić en Lizzy Dekker het minder bekende, maar waar gebeurde, verhaal van pianist Theodore Brailey en cabaret zangeres Berthe Antonine Mayne.

Kunst en culinair worden zo op spectaculaire manier samengebracht.

5-gangen menu inclusief amuse en welkomstdrankje € 99,-

Dresscode: Jaren 20 gala gewenst (niet verplicht)

Reserveer een plek op de titanic

Fullmoon party

Zaterdag 25 mei

Bij Wolf Atelier’s Full Moon Party op 25 mei kunnen jullie genieten van een culinair festijn met verschillende stands waar jullie heerlijk eten en drinken kunnen ontdekken. Onder de betoverende volle maan transformeert de spoorbrug bij Westerdok in een waar feestfestijn.

lees meer
Jamie van Heije & Michael Wolf
Nederland - Oostenrijk

Nederland - Oostenrijk

Dinsdag 25 juni

Betreed de Wolf Arena en geniet samen met ons van de spannende wedstrijd tussen Nederland en Oostenrijk! Maak je klaar voor een culinair duel tussen de Nederlandse en Oostenrijkse keuken met ons speciale 4-gangen keuzemenu. Onder leiding van chef Michael Wolf presenteren we een selectie van heerlijke gerechten waarbij gasten kunnen kiezen tussen Nederlandse en Oostenrijkse specialiteiten. Een smakelijke manier om de rivaliteit op en naast het veld te ervaren!

Galentine's day

Dinsdag 13 februari

Zet je bestie(s) in het zonnetje met Galentine’s day. Wij vinden dat het tijd is om niet alleen je partner in het zonnetje te kunnen zetten! Daarom bieden wij de mogelijkheid om je bestie(s) te verrassen met Galentine day!

Valentijnsdag bij Wolf Atelier

Valentijnsdag

woensdag 14 feburari

Een avond vol gezelligheid, liefde en lekkernij. Neem jouw Valentijn mee naar Wolf Atelier voor een nieuwe ervaring; 14 gangen op 14 februari! Wij geven jullie de ”Full experience”. Start met een Valentijn cocktail en ”lean back and enjoy”!

reserveer direct

Speeddate

woensdag 14 feburari

Hoe tof is het om een speeddate te doen tijdens de dag van de liefde! Ben jij die single die het avontuur durft aan te gaan tijdens een Valentijnsspecial bij Wolf Atelier?

Wolf Atelier stelt een 5 gangen valentijnsmenu samen met aperitief en wijn begeleiding voor 100 euro per persoon. Elke gang schuif je een stoeltje door naar de volgende date. Wij zijn op zoek naar 8 kandidaten! Schrijf je snel in door een mailtje te sturen naar info@wolfatelier.nl

mail direct
Valentijnsdag Wolf Atelier