Het restaurant

Bij Wolf Atelier begon ons culinaire avontuur in 2015, toen chef-kok en eigenaar Michael Wolf de deuren opende.

Ons restaurant bevindt zich op een unieke locatie: een monumentale spoorbrug die boven het water uitsteekt. Met een industrieel ontwerp en tachtig hoge glazen ramen bieden we onze gasten een adembenemend uitzicht over het IJ.

Op slechts vijf minuten lopen van het Centraal Station van Amsterdam, heten we je van harte welkom om Wolf Atelier te ontdekken.

Interieur van Restaurant Wolf Atelier Eigenaar en chef Michael Wolf
Johnny Burgerhout

Onze stijl

Niet te formeel en altijd toegankelijk. Bij Wolf Atelier geloven we dat lekker eten en een geweldige sfeer hand in hand gaan. We willen dat onze gasten ontspannen en genieten, zonder zich zorgen te hoeven maken over ingewikkelde etiquette.

We begrijpen dat gastvrijheid een integraal onderdeel is van de Wolf Atelier-ervaring, en we koesteren de kunst om onze gasten zich speciaal te laten voelen.