Groepsdiner

Zakelijk event of een diner met vrienden?

Of je nu een speciale gelegenheid viert, een zakelijke bijeenkomst organiseert of gewoon met een groep vrienden samenkomt, Restaurant Wolf Atelier in Amsterdam biedt de perfecte setting voor een buitengewone ervaring.

Ons team staat klaar om je te helpen bij het plannen en aanpassen van jouw evenement, inclusief menu-opties die aan jouw smaak en voorkeuren voldoen.

Interieur voor groepen Wolf Atelier Ricardo Kruijssen restaurant Wolf Atelier
Openbaar vervoer

5 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal

Parkeren

Voordelig parkeren bij Interparking IJDock

Capiciteit

Mogelijkheden van 10 tot 100 gasten

Locatie

Prachtig uitzicht op het Amsterdamse IJ

Interieur Wolf Atelier

Private dining

Bij Restaurant Wolf Atelier begrijpen we dat sommige gelegenheden vragen om een meer intieme en gepersonaliseerde aanpak. Daarom bieden we de mogelijkheid om ons restaurant in Amsterdam gedeeltelijk of in zijn geheel af te huren.

Onze keuken en toegewijde bedieningsmedewerkers staan volledig tot je beschikking. Geniet van een avond vol luxe, privacy en gastronomische verwennerij. Dit is ideaal voor grote vieringen, bedrijfsevenementen en bruiloften.

Groepsdiner

Uiteraard is het ook mogelijk om als groep te dineren in het restaurant zonder exclusieve afhuur. Ook dan bieden wij ruimte en faciliteiten om groepen een onvergetelijke ervaring te bieden.

Kom je met vrienden, collega’s, of familie, we hebben de perfecte tafelopstelling voor jouw groep.

Wolf Atelier Eten
Vergadering Wolf Atelier

Vergadering

Bij Wolf Atelier bieden we flexibele ruimteopties voor vergaderingen en zakelijke evenementen in Amsterdam. Heb je een formele vergadering, een presentatie, of een informele brainstormsessie, we kunnen de ruimte aanpassen aan jouw behoeften.

Tijdens jouw vergadering of zakelijke bijeenkomst kun je genieten van onze menu-opties op maat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw zakelijke evenement te bespreken.

Ontdek de mogelijkheden

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te ontdekken hoe we jouw evenement bij Restaurant Wolf Atelier onvergetelijk kunnen maken