Events

Ontdek onze kalender vol toffe evenementen waar we eten combineren met vermakelijke ervaringen die je niet snel zult vergeten.

Omakase lunch

Omakase, oftewel ´Ik laat het aan jou (lees, Chef) over´, is ons vernieuwde Lunch concept. Kom zitten aan onze vernieuwde bar en laat je culinair verwennen door TeamWolf!

reserveer aan de bar
Valentijnsdag bij Wolf Atelier

Valentijnsdag

woensdag 14 feburari

Een avond vol gezelligheid, liefde en lekkernij. Neem jouw Valentijn mee naar Wolf Atelier voor een nieuwe ervaring; 14 gangen op 14 februari! Wij geven jullie de ”Full experience”. Start met een Valentijn cocktail en ”lean back and enjoy”!

reserveer direct

Speeddate

woensdag 14 feburari

Hoe tof is het om een speeddate te doen tijdens de dag van de liefde! Ben jij die single die het avontuur durft aan te gaan tijdens een Valentijnsspecial bij Wolf Atelier?

Wolf Atelier stelt een 5 gangen valentijnsmenu samen met aperitief en wijn begeleiding voor 100 euro per persoon. Elke gang schuif je een stoeltje door naar de volgende date. Wij zijn op zoek naar 8 kandidaten! Schrijf je snel in door een mailtje te sturen naar info@wolfatelier.nl

mail direct
Valentijnsdag Wolf Atelier
Jamie van Heije & Michael Wolf

Fullmoon party

zaterdag 24 februari

Bij Wolf Atelier’s Full Moon Party op 24 februari kunnen jullie genieten van een culinair festijn met verschillende stands waar jullie heerlijk eten en drinken kunnen ontdekken. Onder de betoverende volle maan transformeert de spoorbrug bij Westerdok in een waar feestfestijn.

Lees meer