over

Bij Wolf Atelier wil Michael Wolf al zijn gasten de perfecte middag of avond voorschotelen. Niet alleen op het bord, maar ook in de service, sfeer en de muziek. Het belang van gastvrijheid, evenals het moderne maar warme interieur van Wolf Atelier, is geinspireerd op Michael's geboorteland Oostenrijk.

Naast het lunchmenu heeft hij sinds kort ook een TARTAR-IA gelanceerd met 6 verschillende tartaren in 3 maten. Kies een tartaar met wat bijgerechten, combineer het met een gin & tonic, mooi glas wijn, champagne of sapje. Happy days!

Michael Wolf verdiende zijn sporen o.a. bij Sergio Hermans Oud Sluis*** en Vila Joya (**). Ook was hij vier jaar verantwoordelijk bij Restaurant Envy. In zijn restaurant is hij elke dag bezig om vernieuwende gerechten te creëren - vandaar: Atelier. Verwacht kleine, verfijnde gerechten vol met passie, details en smaken. Net zo indrukwekkend als zijn gerechten is de locatie: Wolf Atelier is gevestigd in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende industriële spoorbrug, vlakbij Amsterdam Centraal Station.

 

highlights

Wolfpack expansion

Wolf Atelier, met zijn unieke locatie, tartaria, en ‘thrilling’ gerechten, is op zoek naar jou! De Wolfpack is een hecht team dat zorgt voor hoge kwaliteit met een informele touch.|
We zijn opzoek naar floormanagers, medewerkers bediening en helden voor de afwas! 

Wij zoeken een floormanager die niet bang is zijn/haar tanden te zetten in het volgende;
- The Wolfpack aansturen en trainen (leiding geven)
- De visie van Wolf Atelier uitdragen naar buiten (uitstraling)
- Stimuleren van ontwikkeling en goede samenwerking (progressie)
- Een proactieve houding aannemen (probleem voorkomend, besluitvaardig)

Liefde voor kwaliteit, sfeer evenals groei staan bij ons centraal!

Ben jij de ‘lone wolf’ die het Wolfpack komt versterken als floormanager, medewerker bediening of afwasser?
Stuur dan je CV & motivatie naar natalie@wolfatelier.nl


We zijn ook altijd opzoek naar floormanagers, bediening, afwassers en chefs in een van onze andere restaurants! Geïnteresseerd? Klik hier. 

WOLF atelier dinner card

Geef iemand een lunch of diner cadeau met de WOLF atelier Dinner Card! Het perfecte cadeau óf gewoon een hele makkelijke betaalmethode.
De WOLF atelier Dinner Card heeft een waarde van € 25,-. Presenteer de dinner card van WOLF atelier als u uw rekening wilt betalen. Snel en gemakkelijk! Deze dinner card is alleen inwisselbaar bij restaurant WOLF atelier en is eenmalig te gebruiken. Dinner cards zijn niet in te wisselen voor contant geld. Klik hier voor de webshop!

Michael's TARTAR-IA

Welkom bij de TARTAR-IA! Naast de normale lunchkaart serveert Wolf Atelier nu ook verschillende vlees, vis of vegetarische tartaren in diverse formaten. Kies je tartaar, het gewicht en je bijgerechten. Samen met een gin-tonic, mooi glas wijn, bubbels of een sapje. Wolf: 'In Lissabon kwam ik bij toeval bij een klein restaurantje dat geheel gewijd is aan diverse tartaar-bereidingen. Als echte liefhebber wist ik gelijk dat ik dit ook in Amsterdam wilde introduceren.' Naast de klassieke tartaar serveren we ook Aziatische steak tartare, tartaren van zalm, tonijn, gegrilde groenten en van aubergine. De gerechten zijn vanaf € 10 in 100, 150 en 200 gram te bestellen. TARTAR-IA kaart wordt gevoerd van 12:00 tot 15:00.

evenementen

Op zoek naar een unieke evenementlocatie? Wolf Atelier is geschikt voor zowel kleine als middelgrote evenementen. De industriële draaiburg, waarin Wolf is gevestigd, is geheel rondom voorzien van rand-vullende ramen die zorgen voor 360 graden uitzicht en een open en lichte ruimte. De IJdock Marina is op 1 minuut loopafstand waardoor u Wolf Atelier makkelijk met de boot kunt bereiken.

Onze Sales & Events afdeling denkt graag met u mee. U kunt contact opnemen via 020 - 344 64 27 of via e-mail: info@wolfatelier.nl

TARTAR-IA

Welkom bij TARTAR-IA by Wolf Atelier! Naast de normale lunchkaart serveren we nu ook verschillende vlees, vis en vegetarische tartaren in diverse formaten. Kies je tartaar, het gewicht en je bijgerechten. Samen met een gin-tonic, mooi glas wijn, bubbels of een sapje. Michael Wolf: 'In Lissabon kwam ik bij toeval bij een klein restaurantje dat geheel gewijd is aan diverse tartaar-bereidingen. Als echte liefhebber wist ik gelijk dat ik dit ook in Amsterdam wilde introduceren’. Naast de klassieke tartaar serveren we ook Aziatische steak tartare, tartaren van zalm, tonijn, gegrilde groenten en van aubergine. De gerechten zijn vanaf € 10 in 100, 150 en 200 gram te bestellen. De TARTAR-IA kaart wordt gevoerd van 12:00 tot 17:00.

 

reserveren

U kunt hieronder een tafel te reserveren, maar gewoon binnen wandelen mag natuurlijk ook. Mocht er een speciale gelegenheid zijn, of heeft u speciale wensen, geef dit alstublieft bij het maken van de reservering aan in de notitie. Vragen over groepen of speciale evenementen? Neem dan contact op met ons sales team via info@wolfatelier.nl

contact

WOLF ATELIER

Westerdoksplein 20-brug
1013AZ Amsterdam
info@wolfatelier.nl
+31 20 344 64 28

Parkeren

De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is de Parkeergarage IJDock. Deze is op 3 minuten loopafstand van Wolf Atelier. Klik hier voor meer informatie en tarieven.

openingstijden

Lunch: maandag t/m zaterdag
12:00 - 17:00

Diner: maandag t/m zaterdag
18:00 - 01:00